Kövess minket!
  
     

Egy varázslatos világ Anglia szívében!

Egy varázslatos világ Anglia szívében!
2014, április 30.

Talán már mindenki hallott Harry Potter történetéről: a szemüveges varázsló kamasz meséje, aki nem kevés gyermek életét tette varázslatossá, aki miatt rengeteg fiatal vette a kezébe újra és újra Rowling regényeit, ezáltal megszerettetve velük az olvasást, és aki miatt érdemes volt izgulni hét regényen keresztül.

Az angol írónő tényleg csodát alkotott e szériával, a varázs pedig még most is tart: a filmben iskolaként funkcionáló kastélyt időközben Harry Potter múzeummá alakították át, a regényeket pedig már hangos könyvben is élvezhetjük, esetleg esti kikapcsolódásnak, vagy utazáskor okos telefonunkra feltöltve.

A misztikum azonban sokkal inkább rejlik abban, hogy a nevek, a hangzások, és a mondanivaló is sokkal élvezhetőbb eredeti nyelven – az angol nyelv elsajátítása már csak azért megéri, hogy az íródott nyelven böngésszük át kedvenc köteteinket, vagy járjuk körben az Anglia szívében kialakított múzeumban.

Egy angol nyelvtanfolyam persze nem csak ezért lehet pozitív hatással életünkre, de egy ilyen csodát megtapasztalni örök élmény lehet!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
angolkezdo˜knek2
Ha nem megy csoportban…

Az ember alapvetően társas lény, sok esetben szükség van más személyekre a környezetében, hiszen a szocializálódás életünk fontos része, csakúgy,...

Close