Kövess minket!
  
     

Jövőnk megalapozása érdekében

Jövőnk megalapozása érdekében
2014, április 30.

Angol nyelvet tanulni fontos, és nem csak azért, mert ezzel a tudással bármikor eligazíthatunk egy eltévedt turistát városaink utcáin, vagy, mert nyaraláskor könnyű rendelni egy frissítőt egy angliai pubban, hanem azért is, mert a munkánkhoz gyakran elengedhetetlen az angol nyelvtudás.

Akik a vendéglátásban, kereskedelemben, vagy bármely más olyan munkakörben szeretnének tevékenykedni, ahol emberekkel foglalkozhatnak, szinte létfontosságú, hogy képesek legyenek beszélni angol nyelven, hiszen szinte már bárhol össze lehet futni külföldi emberekkel, akik bizonyos szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni tőlünk.

Természetesen arra is nagyon kell figyelnünk, hogy ismerjük a szakszavakat; ha egy kis boltban dolgozunk, merőben más kifejezéseket kell használnunk, mint egy kávézóban, esetleg egy fodrászatban vagy tetováló szalonban, akár egy állatkereskedésben dolgozunk.

A munkánk szempontjából tehát nagyon fontos angol nyelvet magabiztosan elsajátítanunk, akár kezdő, akár haladó szinten állunk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube